طرز تهیه تنقلات رژیمی از مرغ و قارچ – دکتر رویا هادیمیان


طرز تهیه تنقلات رژیمی از مرغ و قارچ

میان وعده یکی از غذاهای خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. امروز می خواهیم شما را با روش تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ همراهی کنیم.

مواد لازم برای تهیه تنقلات مرغ و قارچ

  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • قارچ: پنج عدد
  • پیتزای پنیر: به میزان لازم
  • سینه مرغ: دو عدد آب پز
  • نان تست: به مقدار لازم

طرز تهیه تنقلات مرغ و قارچ

  • پیاز را در روغن بریزید و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شوند.
  • فلفل ها را اضافه کنید ؛
  • مرغ را تراشیده و مواد را بریزید ؛
  • نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید ؛
  • سس سس کچاپ را روی نان تست بریزید ؛
  • مواد را روی نان و سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
  • یک تکه نان دیگر روی نان قرار می دهیم.
  • میان وعده ها را در ساندویچ ساز قرار دهید.

اطلاعات تغذیه ای میان وعده مرغ و قارچ

در مجموع این میان وعده هایی که به این ترتیب تهیه می شوند 1800 کالری دارند و برای 12 نفر مناسب است. اگر این مقدار بر 12 تقسیم شود ، هر فرد مقادیر زیر را دریافت می کند:

  • کالری: 150
  • کربوهیدرات: 19.33 گرم
  • چربی: 3.88 گرم
  • پروتئین: 11.83 گرم

دیدگاهتان را بنویسید