وگانهای آگاه به سلامت ممکن است بین مصرف پروتئین کافی و پرهیز از غذاهای بسیار فرآوریشده با یکدیگر رقابت کنند.
این یافته از یک مطالعه بر روی افرادی در برزیل بدست می آید که از رژیم غذایی گیاهی استفاده می کردند. اگر غذاهای فرآوری شده بیشتری مانند سوسیس و سوسیس گیاهی و همبرگر که اغلب از پروتئین سویا بافتی تهیه می شود، مصرف کنند، احتمال بیشتری برای مصرف مقادیر توصیه شده پروتئین داشتند.
این نشان دهنده یک تضاد بالقوه بین دو روند اخیر غذا خوردن است – گیاهخواری و نگرانی در مورد …