خوردن میکروپلاستیک ها ممکن است جذب چربی را تا 145 درصد افزایش دهد


میکروپلاستیک ها می توانند به نانوپلاستیک های کوچک تبدیل شوند تا وارد بدن شوند

شاتراستاک/چایانوفول

میکروپلاستیک های موجود در غذا و آب ما ممکن است میزان چربی هضم و جذب ما را افزایش دهند و به طور بالقوه خطر چاقی، بیماری قلبی و سایر شرایط مرتبط با مصرف بیش از حد چربی را افزایش دهند.

وقتی پلاستیک ها در اثر نور خورشید، آب، زباله سوزها و سایر فرآیندها تجزیه می شوند، می توانند میکروپلاستیک ها را تشکیل دهند – قطعاتی با طول کمتر از 5 میلی متر. فیلیپ دموکریتو از دانشگاه راتگرز در نیوجرسی می گوید: «همانطور که آنها کاهش می یابند، کوچکتر و کوچکتر می شوند و در مقیاس نانو پایین می آیند. «نانو یعنی…