سرخ کن هوا سینه مرغ پر شده با پنیر گیاهی – دستور غذا – دکتر رژیم


دستورالعمل برای 2 وعده است. لطفا در صورت نیاز اصلاح کنید.

نکات

با سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید تا این غذای کامل سیری بالاتری داشته باشد. اسفناج سرخ شده، کلم بروکلی سرخ کن یا کلم بروکسل را امتحان کنید!

سینه های مرغ کوچکتر 16 تا 18 دقیقه پخته می شوند و سینه های بزرگ 20 دقیقه یا بیشتر.

ما در این دستور از پنیر Boursin استفاده کردیم، اما هر پنیر خامه ای سیر و سبزی کار می کند. با خیال راحت طعم های دیگر را امتحان کنید یا سینه مرغ شکم پر ایتالیایی ما را امتحان کنید.

دستورالعمل فر

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دستور پخت را تا مرحله 5 ادامه دهید، سپس 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته شود.