سس مایونز، خمیر چیلی و سیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. مخلوط را در یک کیسه ساندویچ کوچک (برای چکاندن) قرار دهید و کنار بگذارید.
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا ووک، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
زنجبیل، سیر و قسمت های سفید پیازچه را به وک اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده، سس سویا تاماری، سرکه شراب سفید و روغن کنجد را اضافه کنید. گوشت را با هم مخلوط کنید و 7 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.
کلم را هم زده و تفت دهید تا نرم شود. بچشید و در صورت نیاز با نمک یا بیشتر تاماری مزه دار کنید.
در ماهیتابه ای دیگر تخم مرغ ها را به هر ترتیبی که دوست دارید در روغن بپزید. با نمک مزه دار کنید.
مخلوط گوشت و کلم را در کاسه های سرو تقسیم کنید. گوشه ای از کیسه ساندویچ را برش دهید و مایونز چیلی و سیر را روی آن بریزید. تخم مرغ را اضافه کرده و با قسمت های سبز پیازچه، گشنیز، لیموترش و دانه های کنجد تزئین کنید.
نکته
با استفاده از مخلوط سالاد کلم به جای تهیه و برش کلم، در زمان درست کردن این غذا صرفه جویی کنید.
اگر مایل به تهیه غذا هستید، مخلوط گوشت و کلم پس از پخته شدن به خوبی یخ می زند. وقتی آماده خوردن شدید، مخلوط گوشت را از فریزر خارج کرده و گرم کنید، رب چیلی را هم بزنید، تخممرغها را سرخ کنید و شام در یک لحظه آماده میشود!
لیمو ترش یا آبلیمو تازه ندارید؟ می توانید به جای آن از لیمو استفاده کنید یا به سادگی آن را حذف کنید.