بهترین رول تخم مرغ کتو در یک کاسه – دستور غذا


  • سس مایونز، خمیر چیلی و سیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. مخلوط را در یک کیسه ساندویچ کوچک (برای چکاندن) قرار دهید و کنار بگذارید.

  • روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا ووک، روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

  • زنجبیل، سیر و قسمت های سفید پیازچه را به وک اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده، سس سویا تاماری، سرکه شراب سفید و روغن کنجد را اضافه کنید. گوشت را با هم مخلوط کنید و 7 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.

  • کلم را هم زده و تفت دهید تا نرم شود. بچشید و در صورت نیاز با نمک یا بیشتر تاماری مزه دار کنید.

  • در ماهیتابه ای دیگر تخم مرغ ها را به هر ترتیبی که دوست دارید در روغن بپزید. با نمک مزه دار کنید.

  • مخلوط گوشت و کلم را در کاسه های سرو تقسیم کنید. گوشه ای از کیسه ساندویچ را برش دهید و مایونز چیلی و سیر را روی آن بریزید. تخم مرغ را اضافه کرده و با قسمت های سبز پیازچه، گشنیز، لیموترش و دانه های کنجد تزئین کنید.

  • نکته

    با استفاده از مخلوط سالاد کلم به جای تهیه و برش کلم، در زمان درست کردن این غذا صرفه جویی کنید.

    اگر مایل به تهیه غذا هستید، مخلوط گوشت و کلم پس از پخته شدن به خوبی یخ می زند. وقتی آماده خوردن شدید، مخلوط گوشت را از فریزر خارج کرده و گرم کنید، رب چیلی را هم بزنید، تخم‌مرغ‌ها را سرخ کنید و شام در یک لحظه آماده می‌شود!

    لیمو ترش یا آبلیمو تازه ندارید؟ می توانید به جای آن از لیمو استفاده کنید یا به سادگی آن را حذف کنید.