ماهی قزل آلا لعابی میسو با گل کلم بنگ بنگ – دستور غذا – دکتر رژیم


دستورالعمل برای 2 وعده است. لطفا در صورت نیاز اصلاح کنید.

گل کلم بنگ بنگ

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سس سریراچا، آبلیمو، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

  • گل کلم را در سینی فر آماده شده قرار دهید، روی سس چیلی بریزید و آن را هم بزنید تا کاملا پوشیده شود. آن را در یک لایه پهن کنید و به مدت 30 دقیقه تفت دهید تا از لبه ها شروع به قهوه ای شدن کند.

  • ماهی سالمون لعاب دار میسو

  • در حالی که گل کلم در فر است، می توانید ماهی قزل آلا را آماده کنید. خمیر میسو، سس سویا تاماری و آب لیمو را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید.

  • سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ماهی قزل آلا را روی آن قرار دهید. مخلوط میسو را روی ماهی قزل آلا بمالید.

  • به مدت 8-12 دقیقه با گل کلم بپزید. برای پوشش مات و کمی کم رنگ، فیله ای به ضخامت ۱ اینچ (۲.۵ سانتی متر) را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه بپزید. اگر ترجیح می‌دهید ماهی سالمون شما خوب پخته شود، بگذارید 11 تا 12 دقیقه بماند.

  • برای خدمت

  • سس مایونز، ماست یونانی، سس سریراچا، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید.

  • یک فیله ماهی قزل آلا را با یک وعده گل کلم بنگ بنگ در بشقاب قرار دهید. سس مایونز را روی گل کلم بریزید و پیازهای خلال شده و دانه های کنجد را روی کل ظرف بپاشید تا تزئین شود.

  • روش سرخ کن بادی برای گل کلم بنگ بنگ

    گل کلم را در مرحله 1 در دستور غذا آماده کنید. یک سوم گل کلم را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. در دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) به مدت 12 دقیقه سرخ کنید، البته تا نیمه بریزید. این کار را با بقیه گل کلم تکرار کنید.