لقمه های خمیر پنیری سرخ کن هوا با تزاتزیکی — دستور غذای کم کربوهیدرات — دکتر رژیم


دستورالعمل برای 16 وعده است. لطفا در صورت نیاز اصلاح کنید.

لقمه های خمیر پنیری

  • موزارلا و پنیر خامه ای را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط ​​یا در ظرفی در مایکروویو آب کنید. هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.


  • آرد بادام، نیمی از پنیر پارمزان، تخم مرغ، سرکه سفید و بیکینگ پودر را اضافه کنید. با ورز دادن آن با دست یا استفاده از همزن برقی با قلاب خمیر، خمیر صافی را درست کنید.


  • خمیر را با انگشتان خود یا یک قاشق کوکی کوچک به توپ تقسیم کنید. آنها باید حدود 1-1/2 اینچ (4 سانتی متر) قطر داشته باشند. آنها را در پنیر پارمزان باقی مانده بغلتانید.


  • سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. وقتی داغ شد لقمه های خمیر را در سبد قرار دهید و به مدت 8 دقیقه بپزید.

  • دیپ تزاتزیکی

  • خیار را بشویید و ریز خرد کنید یا با رنده درشت آن را رنده کنید. پوست به سس رنگ و بافت اضافه می کند، اما ممکن است بخواهید خیار را پوست کنده و بسته به نوع آن جدا کنید – لطفا نکات زیر را ببینید.

  • ماست یونانی، خیار، سیر، شوید و فلفل سیاه آسیاب شده را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. نمک را به مزه اضافه کنید. قبل از سرو با روغن زیتون بپاشید.

  • نکات

    اگر برای تزاتزیکی از خیار انگلیسی (که بلند، پوست نازک و دانه های نسبتاً کوچکی دارد) استفاده می کنید، نیازی به پوست کندن یا دانه گیری آن نیست.

    برای غلیظ تر شدن خیار، خیار رنده شده را در آبکش یا الک قرار دهید و نمک بپاشید. مخلوط کنید و بگذارید مایع به مدت 5 تا 10 دقیقه تخلیه شود. خیار را در یک حوله چای بپیچید و مایع اضافی آن را بگیرید.

    Tzatziki حدود سه روز در یخچال نگهداری می شود.

    در هر وعده 2 گرم کربوهیدرات خالص از جمله تزاتزیکی وجود دارد.

    روش فر

    فر را با دمای 410 درجه فارنهایت (210 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دستور را تا مرحله 2 ادامه دهید و به مدت 12 دقیقه بپزید.