سرخ کن بادی سینه مرغ شکم پر ایتالیایی


دستورالعمل برای 2 وعده است. لطفا در صورت نیاز اصلاح کنید.

نکات

برای تقویت بیشتر طعم، بعد از مالیدن سینه مرغ با روغن، مقداری چاشنی ایتالیایی را روی قسمت بیرونی سینه مرغ بپاشید.

سینه های مرغ کوچکتر 16 تا 18 دقیقه پخته می شوند، سینه های بزرگ 20 دقیقه یا بیشتر.

به جای پستو سبز سنتی، پستو قرمز یا زیتون را امتحان کنید!

اگر این را دوست دارید، فکر می کنیم که سینه مرغ شکم پر با پنیر خامه ای گیاهی را نیز دوست خواهید داشت!

دستورالعمل فر

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دستور پخت را تا مرحله 5 ادامه دهید، سپس 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته شود.