11 ماده مغذی مفید برای بیماران دیابتی – دکتر رویا هادیمیان


11غذای مفید برای بیماران دیابتی

اگر مبتلا به دیابت هستید ، فکر این که چه غذاهایی را محدود کنید ، مانند کیک یا شیرینی ، می تواند شما را محروم کند. در عوض ، تفکر خود را به چیزهای خوب در زندگی ، مانند رژیم غذایی و ورزش منحرف کنید.

در اینجا 11 ماده غذایی توصیه شده توسط متخصصان برای کنترل قند خون شما آورده شده است:

1. غلات کامل

اگرچه غلات کامل مانند برنج قهوه ای ، کینوا ، جو دوسر یا جو دوسر دارای کربوهیدرات بالا هستند. اما آنها همچنین سرشار از فیبر هستند که سریعتر از کربوهیدراتهای کم فیبر تصفیه شده (مانند برنج سفید یا نان سفید) جذب می شود. غلات کامل تأثیر کمتری بر قند خون شما دارند. با این حال ، باید به میزان مصرف در هر وعده غذایی توجه کنید. هنگام خوردن غلات کامل ، مهم است بدانید که یک وعده (حدود 1/3 فنجان پخته شده) معادل 15 گرم کربوهیدرات است.

2 عدد تخم مرغ

چه یک املت تخم مرغ بخورید ، چه آب پز یا آب پز ، تخم مرغ دارای یک خاصیت عالی است: تخم مرغ نیروگاه های پروتئینی هستند که با تثبیت سطح قند خون و سرکوب هورمون های گرسنگی می توانند به کاهش وزن شما کمک کنند. اگر دیابت دارید ، مهم است بدانید که کاهش 10 کیلوگرم می تواند به بهبود قند خون شما کمک کند و حتی ممکن است مصرف دارو را کاهش دهد.

3. سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین منبع دیگری از کربوهیدراتهای دوستدار دیابت است: سیب زمینی شیرین متوسط ​​4 گرم فیبر و حدود 1/3 ویتامین C روزانه شما را تامین می کند. همچنین منبع اصلی ویتامین A است که طبق برخی یافته ها می تواند عملکرد را بهبود بخشد. سلولهای تولید کننده انسولین باز هم ، مهم است که مراقب میزان مصرف خود در مطبوعات باشید. به طور متوسط ​​24 گرم کربوهیدرات سیب زمینی شیرین دریافت خواهید کرد.

4. ماهی روغنی

این یک واقعیت ترسناک است: طبق گفته انجمن قلب آمریکا ، افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دو تا چهار برابر بیشتر از افرادی که این بیماری را ندارند جان خود را از دست می دهند. اما خبر خوب این است که رژیم غذایی غنی از ماهی های امگا 3 مانند ماهی آزاد ، شاه ماهی ، ساردین ، ​​ماهی خال مخالی ، ماهی آزاد و ماهی تن بادام زمینی می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش داده و از التهاب جلوگیری کند. ماهی های چرب همچنین می توانند از چشم شما در برابر عوارض دیابت محافظت کنند. مطالعات اخیر نشان می دهد که خوردن دو وعده ماهی در هفته با کاهش 50 درصدی خطر ابتلا به رتینوپاتی دیابتی همراه است.

5. سبزیجات برگ سبز

سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج ، کلم و سبزیجات مختلف دارای کالری بسیار کم و کربوهیدرات کمی هستند ، اما سرشار از مواد مغذی هستند که آنها را برای افراد دیابتی و همچنین افراد مبتلا به پیش دیابت مفید می کند. سبزیجات برگ سبز به دلیل غلظت بالای پلی فنول ها و ویتامین C می توانند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهند ، همچنین سرشار از منیزیم هستند ، ماده معدنی که نشان داده شده است از مقاومت به انسولین جلوگیری می کند.

6. آووکادو

این میوه سبز خامه ای منبع خوبی از چربی های سالم برای قلب است. آووکادو همچنین دارای فیبر بالایی است که با کاهش و افزایش قند خون از مقاومت به انسولین جلوگیری می کند. از آنجا که کالری بالایی دارند ، باید میزان رژیم غذایی خود را در نظر بگیرید: نیمی از آووکادو متوسط ​​می تواند بیش از 180 کالری داشته باشد که معادل بیش از یک قاشق غذاخوری سس مایونز یا یک تکه پنیر است.
اگر این میوه در منطقه شما موجود نیست ، زیتون می تواند جایگزین مناسبی باشد.

7. غلات

قفسه آشپزخانه خود را با لوبیا و نخود فرنگی و همچنین گزینه های سریعتر و آماده تر مانند عدس پر کنید. فیبر و پروتئین موجود در لوبیا به حفظ سطح پایدار قند خون کمک می کند. با گذشت زمان ، مصرف آنها می تواند مزایای بیشتری را به همراه داشته باشد. یک مطالعه نشان داد که در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع 2 که روزانه یک لیوان عدس یا لوبیا می خوردند ، سطح A1C (آزمایشی برای دیابت و پیش دیابت که متوسط ​​قند خون را اندازه گیری می کند) در سه ماه نیم درصد کاهش یافت.

8. ماست یونانی

در مورد محصولات لبنی ، استفاده از نوع یونانی خوب است. ماست یونانی نسبت به ماست معمولی پروتئین و کربوهیدرات کمتری دارد. این پروتئین بیشتر می تواند باعث احساس سیری طولانی مدت شود و منجر به افزایش قند خون شود. به یاد داشته باشید که نوع ساده تر را به جای انواع طعم دار ، که حاوی قند و کربوهیدرات اضافی هستند انتخاب کنید. اگر شیرینی می خواهید ، مقدار کمی از میوه خود را به این ماست اضافه کنید: می توانید 3-4 فنجان میوه ، هلو متوسط ​​و خرد شده یا 1/2 فنجان هسته انار ، هر کدام 15 گرم کربوهیدرات را امتحان کنید.

9. دندان

میوه های کوچک یک راه خوشمزه برای ارضای میل به مربا بدون دریافت قند اضافی است. علاوه بر این ، آنها حاوی فیبر هستند که قند خون را تثبیت می کند و آنتی اکسیدان ها که می تواند از بیماری های قلبی جلوگیری کند. از میوه های تازه در طول فصل آنها استفاده کنید و از آنها لذت ببرید ، اما در فریز کردن آنها در سایر فصول دریغ نکنید. کارشناسان معتقدند که آنها به همان اندازه مغذی هستند و اغلب ارزان تر هستند. فقط مطمئن شوید که بسته های اضافی بدون شکر بخرید.

10. آجیل

آجیل های بدون نمک را برای صبحانه سرو کنید. آنها پروتئین های سالم ، فیبر و چربی را برای اشباع و تثبیت قند خون شما فراهم می کنند و همچنین از مقاومت به انسولین حاوی منیزیم جلوگیری می کنند. برای کنترل کالری دریافتی خود ، فقط یک اونس از این آجیل بخورید. این مقدار برابر با حدود 24 عدد بادام یا 18 بادام هندی متوسط ​​است.

11. دارچین

پاشیدن دارچین روی بلغور جو دوسر ، ماست یا قهوه بدون نیاز به شکر ، شیرینی طبیعی را به غذای شما اضافه می کند. اما اینها همه خواص دارچین نیست. با کاهش سرعت جذب کربوهیدرات ها و سهولت جذب انسولین برای سلول ها ، سطح قند خون را بهبود می بخشد. برای استفاده از این فواید نیازی به خوردن مقدار زیادی از این ماده نیست: یافته ها نشان می دهد که با خوردن تنها نصف قاشق چایخوری دارچین می توانید از خواص آن استفاده کنید.

برای استفاده از رژیم غذایی آنلاین دکتر روی هادیمیان ، روی پیوند زیر کلیک کنید:

برنامه غذایی دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید