کلوچه کدو تنبل آرد بادام – تغذیه کلی جونز


هوا داره سردتر میشه، یعنی… فصل کدو تنبل است! این مافین کدو حلوایی آرد بادام برای یک میان وعده قبل از تمرین یا همراه با صبحانه و قهوه بسیار خوشمزه است. در حالی که من خودم را دوست دارم مافین کدو تنبل جو دوسر عسلی همچنین، من عاشق امتحان انواع مختلف دستور العمل ها هستم، و این ها آنقدر خوب ظاهر شدند که نمی توان آن را به اشتراک گذاشت. به علاوه، آنها بدون گلوتن و وگان هستند!

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

افزودنی ها و تاپینگ های مافین کدو تنبل آرد بادام

چیزی که بیشتر از همه دوستش دارم کلوچه ها این است که آنها در مورد پر کردن و تاپینگ ها چقدر همه کاره هستند. حتی می توانید آن را در دسته مخلوط کنید تا در صورت انتخاب این چند روز متوالی، تنوع داشته باشید. برخی از افزودنی های مورد علاقه من برای کلوچه کدو تنبل آرد بادام، نوک کاکائو، چیپس شکلات تلخ، نارگیل و دانه کنف است. با تعداد کمی از آنها، من پمپ کردن کدو تنبل را با اضافه کردن مقداری پوره به عنوان پرکننده آزمایش کردم و موفقیت بزرگی بود. خیلی احتمالات!

من همچنین از طرفداران پر و پا قرص کلوچه هایم با کره آجیل هستم – این یک راه عالی برای افزودن کمی پروتئین اضافی، فیبر و چربی سالم برای میان وعده ای است که کمی سیر کننده تر است. جفت کردن کلوچه با شیر یا ماست (یا جایگزین های لبنی یا غیر لبنی) راه دیگری برای افزودن پروتئین و چربی به یک میان وعده سریع است. مینی وعده غذایی.

مافین کدو تنبل وگان

مافین کدو تنبل وگان و بدون گلوتن

این مافین کدو تنبل آرد بادام بدون لبنیات، وگان و بدون گلوتن هستند – بدون نیاز به تغییر. پیدا کردن دستور العملی که برای هر دوی این الگوهای غذایی مناسب باشد و در عین حال دارای طعم و بافت باشد، می تواند سخت باشد، اما این دستور العمل ها کاملاً مرطوب، کرکی و خوشمزه هستند. آنها برای رویدادها و مجالس پاییزی عالی هستند زیرا چندین نیاز غذایی را برآورده می کنند (البته مطمئن شوید که آنها را با افرادی که به آجیل آلرژی دارند به اشتراک نگذارید!)

دستور العمل آسان کدو حلوایی
دستور العمل آسان کدو حلوایی

مافین کدو حلوایی آرد بادام

این مافین کدو حلوایی آرد بادام در عرض چند دقیقه آماده می شود و یک روش گیاهی و بدون گلوتن برای جشن گرفتن فصل با طعم های پاییزی است!

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

دوره صبحانه، دسر، مخلفات

غذا آمریکایی

  • 1 1/2 فنجان ها آرد یا آرد بادام
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل (من از ترکیب Trader Joe استفاده می کنم)
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 3 تخم کتان (به 3 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده نیاز دارد)
  • 3/4 فنجان کدو تنبل ارگانیک (از پخت خانگی یا قوطی)
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق غذاخوری شربت افرا ارگانیک خالص (یا 4 قاشق غذاخوری خمیر خرما)
  • رویه های اختیاری مانند نوک کاکائو و نارگیل خرد شده
  • در یک رامکین یا کاسه کوچک، 3 قاشق غذاخوری کتان را با 8 تا 9 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید و بگذارید بماند.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • قالب مافین را با روغن زیتون یا روغن نارگیل کمی چرب کنید.

  • تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

  • در کاسه ای دیگر، همه مواد مرطوب از جمله تخم کتان را با هم مخلوط کنید.

  • به مایه خشک اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت یکنواخت اما مرطوب به دست آید.

  • حتی مقدار آن را در قالب مافین بریزید – باید 12 مافین یا 20 تا 24 مینی مافین تولید شود.

  • اختیاری: مرکز مافین ها را با یک کاردک لاستیکی فشار دهید و 1 قاشق غذاخوری دیگر پوره کدو تنبل اضافه کنید.

  • تاپینگ های دلخواه خود را اضافه کنید.

  • در فر قرار دهید و 22-25 دقیقه برای کلوچه های معمولی و 15 دقیقه برای مافین های کوچک بپزید.

  • از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن از قالب مافین بماند.

کلمه کلیدی مافین کدو تنبل آرد بادام، بدون گلوتن، وگان

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

دستور العمل های بیشتر پاییز!

در اینجا چند دستور غذای پاییزی دیگر وجود دارد که من دوست دارم وقتی بیرون خنک شد درست کنم!

و چند تا از دستور العمل های پاییز خودم: