کاسه دانه برداشت با وینگرت کرن بری پرتقال – تغذیه کلی جونز


پرش به دستور غذای چاپی

کاسه های گیاهی بخشی از رژیم غذایی من چندین بار در هفته است، بدون توجه به زمان سال. اما با نزدیک شدن به پاییز، مواد فصلی زیادی برای تقویت طعم و بافت موجود است! این کاسه غلات برداشتی که با محصولات پاییزی خوشمزه مانند کدو حلوایی و کلم بروکسل تهیه شده و روی آن یک وینگرت پرتقال زغال اخته تند قرار داده شده است، یک غذای گیاهی متعادل را ایجاد می کند.

فواید الگوهای غذایی گیاهی

غذاهای گیاهی فقط جذاب و خوشمزه نیستند. آنها همچنین فواید ضد التهابی دارند که برای ورزشکاران، به ویژه کسانی که درد مفاصل دارند یا بهبودی آهسته دارند، عالی است. در حالی که من از یک رژیم غذایی بسیار گیاهی، از جمله تخم مرغ و ماهی پیروی می کنم، متوجه می شوم که هیچ رژیم غذایی برای همه وجود ندارد و گنجاندن محصولات حیوانی در رژیم غذایی دیگران یک انتخاب شخصی است. شما باید چیزی بخورید که برای بدن شما مفید است. با این حال، تحقیقات نشان می دهد که هر کس می توانید از وعده های غذایی گیاهی بیشتری بهره مند شوید زیرا میوه ها، سبزیجات، حبوبات، غلات کامل، آجیل و دانه ها همگی باعث افزایش طول عمر می شوند.

محصولات گیاهی، در شکل طبیعی خود، حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید هستند، اما تمرکز عمده روی طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان های به دست آمده از آنها و همچنین محتوای فیبر آنها است! فیبر از غذاهای گیاهی، به ویژه فیبر محلول، توسط باکتری های خوب روده تخمیر می شود و محصولات جانبی آن فواید بسیاری برای سلامتی ایجاد می کنند. محققان در حال یافتن ارتباط های زیادی بین سلامت روده و ایمنی بدن نیستند، بلکه سلامت روده و سلامت روان نیز وجود دارد. بین این و فیبر کنترل بهتر قند خون، گیاهان ممکن است به کاهش سطح استرس و بالقوه اضطراب شما کمک کنند. پس این کاسه غلات خوشمزه را درست کنید و این هفته چند گیاه اضافی به زندگی خود اضافه کنید!

آماده سازی غذای کاسه غلات

همانطور که گفته شد، من عاشق یک کاسه گیاهی خوب هستم. به طور معمول، من فقط در طول هفته آن را بال می زنم. بخش بزرگی از آماده سازی هفتگی غذا برای من و تیم، پختن چند غلات کامل، تهیه برخی پروتئین های گیاهی مانند عدس، لوبیا یا توفو و تفت دادن مقدار زیادی سبزیجات است. در طول هفته من فقط چیزهایی را که آماده کرده‌ایم مخلوط می‌کنم، سس، آجیل یا آووکادو را برای چربی‌های سالم اضافه می‌کنم و غذا آماده است!

همین کار را می توان با این کاسه دانه برداشت انجام داد، به شرطی که از قبل برنامه ریزی کنید که چه موادی را آماده کنید. فقط بروکسل، کدو حلوایی، هویج و پیاز را تفت دهید و یک دسته از توت های گندم اینکورن (یا دانه دلخواهتان) را از قبل بپزید. حتی می‌توانید این سس را زودتر درست کنید تا بتوانید در کمترین زمان، وعده‌های غذایی آسان را در طول هفته کنار هم بچینید.

برداشت کاسه غلات وگان

آیا به دنبال کاسه های گیاهی دیگری برای آماده سازی هستید؟ یکی از اینها را امتحان کنید:

کاسه پاور کینوا یک وعده

کاسه انرژی برداشت پاییز

کاسه غلات با عدس و پستو

کاسه توفو پاور با سس بادام هندی تند

مواد تشکیل دهنده کاسه دانه برداشت

من تصمیم گرفتم طعم های فصلی و رنگ های پاییزی را در این کاسه برجسته کنم. من از سبزی خردل که مورد علاقه من است و سس کرن بری خانگی خودم برای تهیه وینگرت پرتقالی کرن بری استفاده کردم. من فقط مقداری روغن بادام، چند قاشق غذاخوری آب پرتقال، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و مقداری پودر سیر اضافه کردم. این سس شیرین و تند بهترین راه برای استفاده از سس زغال اخته باقی مانده بعد از شکرگزاری نیز خواهد بود.

با دانه‌های آزوکی غنی از پروتئین و انواع توت‌های گندم انکورن، و همچنین کدو تنبل برشته شده، کلم بروکسل، پیاز و دانه‌های کدو تنبل، در یک کاسه قرار داریم!

کاسه دانه برداشت با وینگرت نارنجی زغال اخته

کاسه دانه برداشت با وینگرت نارنجی کرن بری

این کاسه غلات یک غذای گیاهی آسان است که سرشار از پروتئین و فیبر است و روی آن یک وینگرت پرتقال زغال اخته تند است.

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

وینگرت نارنجی کرن بری

  • 1/3 فنجان انبوه سس کرنبری
  • 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • 1 قاشق غذاخوری روغن بادام
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

کاسه غلات

  • 6 فنجان ها سبزی خردل، خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن برای تفت دادن سبزیجات
  • 1 کم اهمیت کدو حلوایی ظریف از طول نصف شده و دانه ها برداشته می شوند
  • 2 فنجان ها کلم بروکسل تازه ربع شده
  • 2 پیاز قرمز کوچک تا متوسط خرد شده
  • 4 هویج متوسط
  • 2 فنجان ها لوبیا آزوکی پخته شده از کنسرو خشک یا کم سدیم
  • 1 1/3 فنجان ها توت گندم اینکورن پخته شده (می تواند ساب فارو یا کاموت)
  • 4 قاشق غذاخوری قطعات

وینگرت نارنجی کرن بری

کاسه غلات

  • فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

  • گوشت کدو حلوایی دلیکاتا را روی ظرف پخت آغشته به روغن پخت قرار دهید.

  • روی هویج ها کمی روغن بپاشید و در همان ظرف پخت به طور کامل تفت دهید یا در صورت تمایل می توانید آنها را برش داده شده تفت دهید.

  • کلم بروکسل و پیاز خرد شده را در 1/2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و در صورت تمایل فلفل و نمک اضافه کنید. در یک ظرف پخت شیشه ای قرار دهید.

  • کدو و هویج را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا چنگال به راحتی از پوست و گوشت کدو عبور کند.

  • کلم بروکسل و پیاز را بسته به بافت دلخواه به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.

  • در حالی که سبزیجات در حال تفت هستند، سبزی خردل را خرد کنید.

  • وقتی سبزیجات آماده شد، همه مواد به جز پپیتا را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • به چهار کاسه تقسیم کنید یا در ظروف پیرکس بسته بندی کنید.

  • روی هر کدام 1 قاشق غذاخوری پپیتا اضافه کنید.

کلمه کلیدی کاسه دانه برداشت، کاسه گیاهی

صرفه جویی