به گزارش بازار به نقل از وزارت نفت، علیاکبر نژادعلی در پاسخ به شایعات منتشر شده یک هفته در فضای مجازی و رسانههای مبنی بر حذف و جمعآوری کارت سوختهای ذخیرهسازیها افزود: سامانه هوشمند سوخت بر اساس معماری معماری آفلاین ساخته شده و از ویژگیهای معماری آفلاین ساخته شده است. بنابراین، اگر کارتهای آزاد در جایگاههای شخصی موجود نباشند، نمیتوانند ذخیره شوند، بنابراین کارت سوخت جایگاهدار لازم برای عرضه سوخت و سیستم آفلاین سامانه هوشمند سوخت است.
کارتهای هوشمند سوخت مجاری عرضه میشوند که فرآورده را با قیمت دوم غیریارانههای عرضه میکنند، به اندازه کافی در اختیار مالکان مجاری عرضه میشوند و با همین کارتها فرآورده شده بنزین بهصورت آزاد عرضه میشود.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی افزود: هماکنون بنزین در محل عرضه سوخت با نرخ تقسیمبندی ۱۵۰۰ تومانی با کارتهای سوخت شخصی و با قیمت دوم یا غیریارانهای از طریق کارتهای سوخت شخصی و کارتهای هوشمند ویژه مجاری ارائه میشود.
نژادعلی همچنین درباره عرضه نفتگاز در جایگاههای عرضه سوخت گفت: برای مواردی که در جایگاههای عرضه گازوئیل قرار دارند، نرخ دوم تعیین شده است که ۶۰۰ تومان است و ناوگان حملونقل مسافر و بار میتوانند در مواردی از کارتهای آزاد نفتگاز استفاده کنند که در جایگاههای منتخب وجود دارد. سوخت موردنیاز خود را دریافت کنند.
افزایش قیمت بنزین در قانون بودجه پیش بینی نشده و صحت ندارد
وی همچنین منتشر شده در چند روز اخیر مبنی بر افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد و گفت: تغییر قیمت فرآوردههای نفتی از طریق دولت میشود و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران مجری آن است. هیچگونه اعمالی از سوی دولت اعلام نشده و در قانون پیش بینی افزایش نرخ بنزین و نفتگاز و سایر فرآوردههای نفتی مرتبط با این حوزه، انجام نشده است.