با این راهنمای متخصص از متخصصان تغذیه، یاد بگیرید که برای مناسبت بعدی خود، فوق العاده زیباترین ظرف سبزیجات را درست کنید.
آیا تا به حال شگفتانگیزترین بشقاب سبزیجات را دیدهاید و با تعجب فکر کردهاید که چگونه خالق به این اوج زیباییشناسی آشپزی دست یافته است؟ اگر سرت را به علامت بله تکان میدهی، میخواهم به تو بگویم که من در کنارت هستم. من چنین خلاقیت های هنری را در رستوران ها، کافه های برانچ، میزهای مهمانی، عروسی ها و پیک نیک های در فضای باز دیده ام. این بشقابهای فراوان از سبزیجات زیبا – هویج مینیاتوری، چغندر به رنگ آب نبات، کدو حلوایی رنگی غیرمعمول، محصولات عجیب و غریب – که در محیطهای مختلف، از جمله سنگهای مرمر، چوبهای سفالی روستایی، و سفالهای سفالی به نمایش گذاشته شدهاند، به نظر میرسد بهشت از روی سهپایه نقاشی استاد هلندی افتاده است. . نگاه کردن به آنها نه تنها دوست داشتنی است، بلکه این بشقاب های سبزیجات محصولات فصلی و غذای سالم و گیاهی را جشن می گیرند. به همین دلیل از برخی از متخصصان غذا و تغذیه مورد علاقهام خواستم بهترین توصیههای خود را در مورد اینکه چگونه میتوانید یک ظرف سبزیجات برای به خاطر سپردن درست کنید، بررسی کنند. این نکات را بررسی کنید و برای سرو یک بشقاب سبزیجات در مراسم بعدی خود برنامه ریزی کنید.
چگونه یک ظرف سبزیجات زیبا درست کنیم
1. ترکیب رنگ ایجاد کنید. وقتی من بشقاب سبزیجات درست می کنم، دوست دارم به تنوع رنگ و تنوع متمایل شوم. مهمانان من همیشه با دیدن مجموعه ای بی نظیر از سبزیجات مانند هویج بنفش، تکه های گوجه فرنگی ارثی، قلب کنگر فرنگی و تربچه های رنگین کمانی خوشحال می شوند. این سبزیجات رنگارنگ را با یک روغن زیتون ساده خانگی با ادویه دوکا ترکیب کنید، و این بهترین جشن خواهد بود.» فوروارد خوردن.
من 3 سبزی رنگارنگ مختلف را روی سیخ های کوچک (4 اینچی) کنار هم گذاشتم. یا آنها را روی یک بشقاب جمع می کنم یا در فنجان های شوتر می اندازم. خیلی آسان است و جمعیت همیشه شگفتزده است!» وندی کاپلان، MS، RDN، CDN از Food 4 Health RD.
2. به خلاقیتهای دوستدار کودک متمایل شوید. زمانی که در کلاس های آشپزی به بچه ها تدریس می کنم، اغلب با یک میان وعده سالم شروع می کنم. بچه ها عاشق رنگین کمان خوراکی رنگارنگ من هستند که از سبزیجات درست شده است. لیز وایس، MS، RDN، می گوید: گلچه های گل کلم تبدیل به ابر می شوند، و من یک دیپ (معمولا هوموس یا ماست یونانی) را در وسط سرو می کنم. میز سالم لیز.

3. ویترین Dips. “برای من همه چیز در مورد شیب است! هوموس، گواک، مزرعه، سالسا، ماست – من همه آنها را می خواهم! می گوید Kelli Shallal، RDN از سرگرمی گرسنه.

4. سبزیجات را روی هم بریزید. وقتی میخواهم یک ظرف سبزیجات زیبا بسازم، خلاقیت درونیام را برای انجام این کار فعال میکنم. من سبزیجاتی را که رنگ روشن دارند مانند تربچه بنفش، گوجه فرنگی قرمز، هویج نارنجی، فلفل دلمه ای زرد و نخود سبز برفی انتخاب می کنم و آنها را در کنار هم قرار می دهم. من همچنین سبزیجات را روی هم جمع میکنم تا فراوان باشند، که باعث جذابیت بیشتر مهمانان من میشود. توبی آمیدور، متخصص تغذیه برنده جایزه CDN و نویسنده پرفروش وال استریت ژورنال می گوید: من سبزیجات را با انواع دیپ سرو می کنم، مانند هوموس، دیپ لوبیا سیاه و دیپ کنگر – که هم کودکان و هم بزرگسالان آن را دوست دارند. از کتاب آشپزی آماده غذای سالم.

5. مقداری میوه نیز اضافه کنید. با فکر کردن خارج از V و اضافه کردن مقداری F، بشقاب سبزیجات اصلی خود را ارتقا دهید! بله، میوه ها همراهی زیبایی برای سینی سبزیجات اصلی شما هستند و مجموعه ای از مواد مغذی خوشمزه را ارائه می دهند. میوهها را با سبزیجات مخلوط کنید و با کاسههای کوچک پر از آجیل و سایر بافتهای محصول، مانند خشکشده، بو داده، فضایی ایجاد کنید. حتی میتوانید با داشتن انواع روغنهای طعمدار برای غوطهور کردن، رنگ نهایی را اضافه کنید! امکانات با سینی سبزیجات بی انتها بی پایان است!» الیزابت شاو MS RDN CLT CPT از مبادله های ساده شاو.

6. سبزیجات کبابی را امتحان کنید. بشقابهای سبزیجات وقتی با طعمهای غیرمنتظره همراه شوند میتوانند واقعاً هیجانانگیز و منحصربهفرد باشند، به همین دلیل است که من دوست دارم سبزیجات را کبابی کنم و آنها را با رویهای آسان مانند سالسا ورده بریزم. پاتریشیا بنان، MS، RDN می گوید: با مواد تازه و طعم منحصر به فرد، این یک راه عالی برای تشویق مردم به خوردن سبزیجات بیشتر و نمایش راه های مختلف برای لذت بردن از محصولات فصلی است. «به استثنای چند مورد، من واقعاً از سبزیجات خام لذت نمی برم. چوب هویج و کرفس با مزرعه فقط برای من مانند غذای پرکننده است – نه چیزی که من برای خوردن آن هیجان زده هستم! وقتی یک بشقاب سبزیجات درست می کنم، دوست دارم ابتدا سبزیجاتم را کبابی کنم. دستور پخت من برای یک بشقاب سبزیجات کبابی با دو سس خانگی همیشه وقتی برای مهمانی ها یا تعطیلات درست می کنم بلعیده می شود. وقتی کمی تلاش میکنید تا سبزیجات را خوش طعم کنید، مردم واقعاً میخواهند آنها را بخورند.» تغذیه راشل هارتلی.

7. فراتر از اصول فکر کنید. “من فکر می کنم همیشه مهم است که یک ظرف سبزیجات با اصول اولیه به عنوان پایه درست کنید. اما پس از آن لذت ببرید. به خواربارفروشی بروید و سبزیجات رنگارنگ و جالبی را که هرگز امتحان نکرده اید بردارید و آنها را به چیدمان اضافه کنید. همچنین، وقتی صحبت از نحوه ارائه سبزیجات به میان می آید، خارج از چارچوب فکر کنید. لازم نیست همه آنها به صورت خام سرو شوند. به عنوان مثال، فلفل دلمه ای، کدو سبز و کدو تابستانی را کباب کنید و بپزید. یا کمی قارچ یا خیار را سریع ترشی کنید. یا مقداری پیاز ترشی شده اضافه کنید. و مطمئن شوید که غواصی های سرگرم کننده زیادی داشته باشید – نه فقط حمص و مزرعه! دیپ یا دیپ لوبیا را در نظر بگیرید که با کره آجیل یا کره دانه درست شده است. واقعاً، گزینه ها بی پایان هستند!» سارا هاس، RDN، مشاور رژیم غذایی آشپزی و نویسنده مستقر در شیکاگو، IL، می گوید.

8. سبزیجات خود را با تفکر جمع آوری کنید. «قرار دادن یک بشقاب سبزیجات زیبا یک مهارت مهم میزبانی است. اگر آنها غیرقابل مقاومت به نظر می رسند، مهمانان بیشتر از آنها لذت خواهند برد. آنها یک پیشغذا یا میانوعده بسیار سبکتر و مغذیتر از بسیاری از گزینههای دیگر هستند و خوردن و میانوعدهشان هنگام معاشرت افراد لذتبخش است – غذای مناسب برای مهمانی. یکی از چیزهایی که برای یک ظرف سبزیجات خوب حیاتی است، اطمینان از داشتن تنوع زیادی از سبزیجات مختلف است که به اندازه های مناسب بریده شده اند. اطمینان حاصل کنید که تکههای گل کلم یا کلم بروکلی برای یک لقمه خیلی بزرگ نباشند که میتواند برای مهمانان در حین مخلوط کردن آنها دشوار باشد. یک سبزی منحصر به فرد مانند جیکاما یا اندیو در واقع می تواند به عنوان موضوع گفتگو باشد و به افراد کمک کند تا انواع جدید مورد علاقه خود را کشف کنند. و در نهایت، مطمئن شوید که یک دیپ خوش طعم داشته باشید. از گیاهان و ادویه های تازه برای افزایش طعم و مزه استفاده کنید که مکمل انواع سبزیجات تازه است. شما نیازی به خرید دیپ ندارید. جینجر هالتین، متخصص تغذیه ثبت شده ساکن سیاتل، سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی، صاحب شامپاین تغذیه.
من دوست دارم با سبزیجات شکل ها و طرح های سرگرم کننده ای ایجاد کنم. به عنوان مثال، برای روز شکرگزاری هر سال، یک بشقاب سبزیجات “به شکل بوقلمون” را کنار هم می گذارم، و شما می توانید هنرهای غذایی سرگرم کننده مشابهی را برای تعطیلات و مناسبت های دیگر ایجاد کنید. میتوانید با سبزیجات برای روز یادبود، یک پرچم آمریکا برای روز چهارم ژوئیه، و یک قلب برای روز ولنتاین، یک خورشید درست کنید.»
برای برخی از غذاهای مورد علاقه من در بشقاب سبزیجات، موارد زیر را بررسی کنید:
هوموس پسته
پانسمان وگان رنچ
لباس پوشیدن الهه سبز
رب اسپند بادمجان
بروشتا کلاسیک
بهترین هوموس کلاسیک
هوموس لوبیا سفید چغندر
من دوست دارم از Nutribullet خود برای دستور العمل های غذا و هوموس برای همراهی بشقاب های سبزیجاتم استفاده کنم. کد تخفیف من را اینجا بگیرید