به گزارش خبرنگار شبکه خبری تهران نیوز،علیرضا فاتحینژاد فرماندار قرچک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این شهرستان در حوزه سرانههای عمومی و زیرساختی دچار کمبودهای شدیدی است و سازمان مدیریت و برنامهریزی بایستی برای اولویتهای این شهرستان از جمله ساخت مدرسه، بهسازی راهها و تصفیهخانه فاضلاب اعتبارات ویژه در سال جاری اختصاص دهد.
وی گفت: بیشتر دستگاههای اجرایی و نهادهای دولتی این شهرستان در مکانهای استیجاری و یا ساختمانهایی فاقد استانداردهای لازم مستقر هستند که این امر باعث شده تا خدمترسانی به مردم با مشکل مواجه شود.
فرماندار تصریح کرد: بخش آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، ورزش و جوانان و حوزه فرهنگ با مشکلات اساسی مواجه هستند و باید به آنان توجه ویژه داشت.
وی عنوان کرد: از اجرای شبکهگذاری فاضلاب قرچک بیش از ۱۷ سال میگذرد و ۸۰ درصد شبکه جمعآوری آن اجرای شده ولی احداث نشدن تصفیهخانه، باعث فرسودگی این شبکه پیش از آغاز بهرهبرداری شده و درصورت تامین اعتبار پنج هزار میلیارد ریالی میتوان این طرح را اجرا کرد.
فاتحی نژاد ادامه داد : امروز خاک شهرستان قرچک اشباع شده و دیگر فاضلاب جذب خاک نمیشود، این امر موجب شده تا فاضلاب به سفرههای زیرمینی نفوذ و سلامتی مردم را با تهدید روبرو کند، موضوعی که کارشناسان شبکه بهداشت و درمان خطر بروز آن را مدام گوشزد میکنند.
وی افزود: امروز هر یک از روستاهای شهرستان قرچک میزبان دهها هزار نفر جمعیت است و به اسم روستا ولی در عمل به شهر تبدیل شدهاند در صورتی که زیرساختهای آن به ویژه در حوزه راههای مواصلاتی به تناسب جمعیت تأمین نشده و تعریض نشدن یا بهسازی جادههای روستا، موجب بروز تصادفات متعدد شده که نیاز است هر چه سریعتر نسبت به اصلاح آن اقدام شود.
فرماندار قرچک خاطر نشان کرد: دشمنان و بدخواهان نظام تلاش دارند تا موضوع اصلاح ارز ترجیحی را در جامعه مطرح کنند در صورتی که به هیچ عنوان موضوع حذف مطرح نیست و دولت تلاش دارد تا واگذاری ارز ترجیحی را مردمی و روند آن را اصلاح کند.
وی در پایان تاکید کرد: مسئولان ادارت و نهادها به ویژه سپاه پاسداران، بسیج، آموزش و پرورش و ارگانهای فرهنگی موظفند تا با برگزاری جلسات مشترک با آحاد مختلف جامعه، ابعاد مختلف این طرح را برای مردم بازگو و آنان را برای اجرای بهتر این طرح با دولت همراه کنند.
انتهای پیام/*