عدسی صبحانه خوشمزه که شما را ساعت ها سیر نگه می دارد – دکتر رویا هادیمیان


لنز خوشمزه برای صبحانه که شما را ساعت ها سیر نگه می دارد

عدس انواع غذاهای مقوی و خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلف طبخ می شود. می توانید این غذای صبحانه خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید و ساعت ها انرژی داشته باشید.

همه ما طرز تهیه عدس را می دانیم ، اما مواردی وجود دارد که می توانید برای داشتن غذای خوشمزه تر انجام دهید. عدس برای بدن بسیار مفید است. علاوه بر این ، تهیه آن بسیار آسان است و یک غذای ارزان قیمت است. عدس سرشار از ویتامین و پروتئین است. ویتامین C و E در عدس فراوان است ، بنابراین مصرف آن در درمان ناباروری و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان مثر است.

عدس همچنین حاوی مقادیر زیادی آهن است که در پیشگیری از کم خونی مثر است. علاوه بر همه این ویژگی ها ، عدس کالری کمی دارد ، بنابراین چاق نمی شود. بنابراین برای بدن بسیار مفید است. علاوه بر این ، تهیه آن بسیار بدون دردسر است و جزو غذاهای ارزان قیمت است ، بنابراین تصمیم گرفتیم این غذای خوشمزه و با کیفیت را به شما آموزش دهیم. البته همه ما طرز تهیه عدس را می دانیم ، اما نکاتی را رعایت می کنید تا در نهایت غذای خوشمزه تری داشته باشید.

ماده خام:

  • عدس 2 فنجان
  • پیاز متوسط ​​1 عدد
  • به طور متوسط ​​2 عدد سیب زمینی
  • رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • در صورت تمایل 100 گرم قارچ
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • آب لیمو تازه به میزان لازم

شیوه آماده سازی:

1- برای تهیه لنز لازم است از یک لنز کوچک استفاده کنید. عدس ها را حداقل یک ساعت در آب سرد خیس کنید. سپس پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید. کمی بپزید تا بوی خام زردچوبه بگیرد.

2- در مرحله بعد ، آبی را که لنز را با آن خیس کرده اید خالی کنید. سپس عدس را به مواد اضافه کنید. سپس آنقدر آب در قابلمه بریزید که مواد را بپوشاند. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید تا خوب بجوشد و روی حرارت کم به خوبی جا بیفتد.

3- وقتی عدس تقریبا پخته شد ، سیب زمینی و قارچ را در 30 دقیقه آخر اضافه کنید. می توانید سیب زمینی ها را به قطعات کوچک خرد کنید یا بزرگتر خرد کنید و بعد از پخت آنها را بشکنید. البته اگر سیب زمینی را خرد کنید ، زیباتر به نظر می رسد.

4- در مرحله آخر ادویه جات ترشی جات اضافه کنید ، یعنی. نمک ، فلفل ، ماکارونی و آب لیمو تازه. آن را کمی بپزید تا بوی خام پاستا گرفته شود. اگر ادویه و ادویه را خیلی زود اضافه کنید ، عدس کند می شود و عطر ادویه ها از بین می رود.

ترفندهای تهیه عدس خوشمزه

1- برای گرفتن لنز متورم ، بهتر است آن را 24 ساعت خیس کنید. لازم به ذکر است که زمان خیس خوردن عدس نباید بیش از 24 ساعت باشد ، زیرا عدس در حین پخت خرد می شود و پوست آنها جدا می شود.

2- برای خوش طعم تر شدن عدس می توانید از آب مرغ یا سبزیجات استفاده کنید. اگر از آبگوشت استفاده می کنید ، نمک را بردارید ، زیرا آب گوشت حاوی نمک است ، بنابراین در پایان پخت سعی کنید ، در صورت لزوم نمک اضافه کنید.

3- برای پخت سریعتر عدس ابتدا پیازها را در روغن سرخ کرده و بعد از طلایی شدن عدس را به آن اضافه کنید. سپس آب اضافه کنید ، این باعث می شود عدس سریعتر بپزد. اگر در حین پخت آب عدس تمام شد ، فقط آب جوش را به آن اضافه کنید.

برای استفاده از رژیم غذایی آنلاین دکتر روی هادیمیان ، روی پیوند زیر کلیک کنید:

رژیم آنلاین دکتر روی هادیمیان را دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید