طرز تهیه پنکیک با بلغور جو دوسر – دکتر رویا هادیمیان


طرز تهیه پنکیک از تکه های جو

اگر طعم جدیدی برای صبحانه می خواهید ، دستور امروز برای شما مناسب است. پنکیک ها بسیار محبوب هستند زیرا سریع و آسان آماده می شوند و طعم مطبوعی دارند. پنکیک تازه نیز گزینه ای عالی برای افرادی است که رژیم دارند. اگر رژیم دارید ، صبح ها پنکیک بخورید تا مدت بیشتری سیر بمانید. پنکیک بلغور جو دوسر علاوه بر طعم عالی خواص فوق العاده ای نیز دارد. پوست جو سرشار از آنتی اکسیدان است که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. از سوی دیگر ، خوردن بلغور جو دوسر به کاهش فشار خون و خطر حمله قلبی کمک می کند. پس برای چی منتظری؟ بیایید طرز تهیه پنکیک پوسته جو را زودتر بیاموزیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک پوسته جو

  • آرد: 2 قاشق چایخوری
  • جو پوست کنده: 2 قاشق چایخوری
  • شکر قهوه: 1 فنجان
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • شیر: 2 فنجان
  • تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه پنکیک از تکه های جو

  • دو فنجان آرد ، یک فنجان پرک جو ، بیکینگ پودر ، دارچین و نمک را در مخلوط کن بریزید. مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود ؛
  • دو لیوان شیر و دو تخم مرغ را مخلوط کنید.
  • آرد را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید ؛
  • مقداری پرک جو را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  • تابه را گرم کرده و سرخ کنید ؛
  • پنکیک ها را داخل تابه بریزید ؛
  • هنگامی که گوشه خوشه ها حباب ایجاد می کنند ، آن را بچرخانید تا طرف دیگر پخته شود.
  • پنکیک ها را در یک کاسه قرار دهید و با عسل یا سس شکلات تزئین کنید.
  • نوش جان.

اطلاعاتی در مورد تغذیه پنکیک جو پوسته پوسته

کل پنکیک خوشمزه حاوی 1750 کالری است که اگر بر 10 تقسیم شود ، هر نفر یک دهم از این مقدار را دریافت می کند. اطلاعات زیر مربوط به یک تکه (یک دهم) این پنکیک است:

  • کالری: 175
  • کربوهیدرات: 34.6 گرم
  • چربی: 2.2 گرم
  • پروتئین: 7.2 گرم

دیدگاهتان را بنویسید