طرز تهیه غذای مرغ و قارچ با ادویه جات – دکتر رویا هادیمیان


طرز پخت غذای مرغ و قارچ با ادویه جات ترشی جات

مرغ یک ماده غذایی غنی از پروتئین است که تقریباً همه متخصصان تغذیه بر آن تأکید می کنند که باید به عنوان منبع غنی و سیر کننده مورد استفاده قرار گیرد. از این غذای فوق العاده می توانید انواع غذاها را تهیه کرده و میل کنید. افزودن ادویه جات و گیاهان حاوی موسیر و قارچ به سینه مرغ هایی که در این دستور غذا استفاده می کنید طعم فوق العاده ای به آن می بخشد. موسیر علاوه بر طعم عالی ، مانند سیر و پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی ، رقیق کننده خون و ضد باکتری است. یکی از ویژگی های خوب موسیر این است که بعد از مصرف در دهان بو نمی دهد! می توانید سیب زمینی پوره شده یا کلم بروکلی را با این غذا سرو کنید تا بشقاب کامل تری داشته باشید. در این دستور غذا از سرکه استفاده می شود ، اما اگر علاقه ای به استفاده از سرکه ندارید ، می توانید از سوم فنجان آب مرغ استفاده کنید. این غذا به دلیل داشتن پروتئین و فیبر در کنار هم می تواند شما را برای مدت طولانی سیر کند. ادویه جات و گیاهان مورد استفاده در آن نیز دارای خواص زیادی هستند که یکی از آنها افزایش متابولیسم است.

مواد لازم برای تهیه غذای مرغ و قارچ با ادویه جات ترشی جات

  • فیله مرغ: 170 گرم یا 4 قطعه سینه مرغ
  • موسیر پوست کنده: 3 عدد بزرگ
  • قارچ ورقه شده: 225 گرم
  • سرکه یا آب مرغ: یک سوم فنجان
  • مرزنجوش ورقه شده: یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • اسپری پخت

طرز تهیه غذای مرغ و قارچ با ادویه جات ترشی جات

  • هر نصف سینه مرغ را بین دو ورق سلفون قرار دهید.
  • سپس آنها را با چرخ گوشت بزنید تا صاف شوند.
  • نمک و فلفل را روی مرغ ها بپاشید.
  • سپس آنها را با اسپری پخت یا کمی روغن آغشته کنید.
  • یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • مرغ را به تابه اضافه کنید.
  • هر طرف را به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شود بپزید.
  • موسیرها را به صورت عمودی و نازک برش دهید.
  • مرغ را از تابه بردارید.
  • تابه را با اسپری پخت یا روغن چرب کنید.
  • قارچ و موسیر را به تابه اضافه کنید.
  • سبزیجات را با اسپری آشپزی یا کمی روغن آغشته کنید.
  • یک دقیقه بپزید.
  • مواد را مرتب هم بزنید.
  • سرکه و مرزنجوش را اضافه کرده و مرغ را به تابه برگردانید.
  • داخل تابه بریزید و 3 تا 4 دقیقه بپزید.
  • مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید و مخلوط قارچ را روی مرغ بریزید.
  • در صورت تمایل ، فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید و بلافاصله سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای خوراک مرغ و قارچ با ادویه جات ترشی جات

مواد ذکر شده در این دستور غذا برای چهار وعده است و هر وعده شامل یک نیم سینه مرغ و یک سوم فنجان سس است. در زیر اطلاعات تغذیه آمده است.

  • کالری: 226
  • چربی: 3 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • کلسیم: 33 میلی گرم

برای استفاده از رژیم غذایی آنلاین دکتر روی هادیمیان روی پیوند زیر کلیک کنید:

رژیم آنلاین دکتر روی هادیمیان را دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید