طرز تهیه سوپ قارچ و سیر خامه ای – دکتر رویا هادیمیان


طرز تهیه سوپ قارچ و سیر خامه ای

با سرد شدن هوا ، احتمال ابتلا به سرماخوردگی افزایش می یابد و باید به فکر پیشگیری باشیم. یکی از بهترین راه ها برای پیشگیری از بیماری ، غذایی است که می خوریم ، به همین دلیل امروز در مورد نحوه تهیه یک سوپ فوق العاده مغذی و خوشمزه برای شما صحبت کردیم. دستور تهیه سوپ قارچ و خامه ای علاوه بر طعم بسیار خوب ، کالری کمی دارد و شما به راحتی می توانید چنین سوپی را در رژیم غذایی خود بگنجانید. ساختار ، رنگ و بوی این سوپ نیز می تواند برای کودکان خوشایند باشد ، بنابراین مورد استقبال آنها قرار خواهید گرفت. قارچ و سوپ خامه ای سیر نیز سرشار از فیبر و پروتئین است.

مواد لازم برای پخت سوپ قارچ و سیر خامه ای

  • پیاز متوسط ​​خرد شده: دو عدد
  • سیر خرد شده: یک حبه
  • قارچ ورقه شده: 500 گرم
  • آب مرغ: 750 میلی لیتر
  • خامه: 4 قاشق غذاخوری بعلاوه کمی برای سرو
  • برگهای جعفری خرد شده: یک مشت کوچک (برای سرو)

نحوه تهیه سوپ قارچ و سیر خامه ای

  • پیاز ، سیر ، قارچ و آب مرغ را در دستگاه سوپ بریزید و دکمه سوپ نرم را فشار دهید.
  • اطمینان حاصل کنید که دستگاه سوپ را بیش از حد پر نکنید.
  • پس از اتمام فرآیند سوپ نرم ، خوب مزه دار کنید و خامه را اضافه کنید.
  • مواد را دوباره کمی مخلوط کنید تا سوپ خامه ای شود ، سپس در صورت تمایل می توانید سوپ را در کاسه ای با جعفری و کمی خامه سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای در مورد سوپ قارچ و سیر خامه ای

مواد ذکر شده در این دستور غذا برای 4 وعده غذایی است. هر وعده غذایی شامل یک کاسه سوپ با اطلاعات زیر است:

  • کالری: 97
  • چربی: 4 گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم
  • شکر: 5 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • نمک: 08 گرم

برای استفاده از رژیم غذایی آنلاین دکتر روی هادیمیان ، روی پیوند زیر کلیک کنید:

رژیم آنلاین دکتر روی هادیمیان را دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید