سیب زمینی خرد شده گیاهی ترد با دیپ ترب خوشمزه


دستور العمل سیب زمینی که تا به حال نمی دانستید از دست داده اید… سیب زمینی خرد شده با گیاهان ترد. از بیرون ترد اما از داخل نرم و کرکی هستند. با سس ترب خوشمزه سرو می شود که می خواهید روی همه چیز بگذارید.

یک دستور غذای کناری آسان



عشق من به غذاهای جانبی همچنان قوی است. گاهی اوقات من یک غذای خاص را در یک رستوران بر اساس غذاهای جانبی به تنهایی انتخاب می کنم. در یک دنیای عالی، شما فقط می توانید بیرون بروید و غذا بخورید و یک خوراکی سفارش دهید که کاملاً از چند غذای جانبی مورد علاقه شما تشکیل شده باشد.

اگر از طرفداران غذاهای جانبی هستید، این دستور پخت سیب زمینی خرد شده برای شما مناسب است. این آسان است (سریع نیست، اما دشوار نیست)، مقرون به صرفه است و کاملاً خوشمزه است.

پوره سیب زمینی

سبزی ترد سیب زمینی له شده در تابه



زیبایی سیب زمینی های له شده این است که از داخل کاملا نرم و کرکی هستند که سطح ترد فوق العاده ای در بیرون دارند.

شما می توانید آنها را هر طور که دوست دارید مزه دار کنید. من سیر، پیاز و جعفری را برای این دستور انتخاب کردم. من از سبزی خشک و پودر سیر استفاده کردم تا هنگام پخت در فر نسوزند.



بعد از آب پز کردن سیب زمینی ها، باید بگذارید کمی خنک شوند تا بتوانید آنها را روی یک تابه خرد کنید. من از یک فنجان شیشه ای سنگین برای شکستن آنها استفاده کردم که به جای صاف بودن یک برآمدگی در ته آن وجود داشت. من نتیجه نهایی را دوست داشتم زیرا به سیب زمینی ها برآمدگی های کوچکی می داد که در فر ترد می شوند.

اگر لیوان شیشه ای سنگین ندارید، می توانید از پوره سیب زمینی یا به سادگی یک چنگال نیز استفاده کنید. هر چه سیب زمینی ها نازک تر باشند ترد تر می شوند.

دستور العمل سیب زمینی خرد شده با گیاه
ترب کوهی

دستور پخت سیب زمینی له شده با ترب خوشمزه

اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً نظر خود را با ما در میان بگذارید. ما صادقانه عاشق بازخورد هستیم!

سیب زمینی خرد شده گیاهی با ترب کوهی

سیب زمینی له شده با طعم سیر و پیاز یک دستور العمل آسان و خوشمزه است که با این ترب خوشمزه تربچه طعم بهتری دارد.

زمان پخت 1 ساعت 20 دقایق
نویسنده براین مک داول، RDN در The Domestic Dietitian

پوره سیب زمینی

  • 24 اونس سیب زمینی قرمز بچه (کیسه 1 پوندی، 8 اونس) (می توانید از سیب زمینی های طلایی کوچک نیز استفاده کنید)
  • 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 2 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

ترب کوهی

  • 1/2 فنجان ماست یونانی ساده
  • 2 قاشق غذاخوری ترب آماده شده
  • 1/2 قاشق چایخوری سرکه شراب برنج
  • 1/2 قاشق چایخوری سس ورچشایر
  • 1 قاشق چایخوری پیازچه تازه، چرخ کرده
  • نمک و فلفل برای چشیدن)

ترب کوهی

  • ماست یونانی، ترب کوهی، سرکه، پیازچه و سس worcheshire را در یک کاسه کوچک بریزید. مخلوط کنید تا ترکیب شود سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید.

پوره سیب زمینی

  • سیب زمینی ها را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و با آب بپوشانید. بگذارید به جوش بیاید و بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند (حدود 15 دقیقه)

  • سیب زمینی ها را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شود

  • از قبل تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید

  • ورقه پخت بزرگ را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید. سیب زمینی را روی ورقه پخت قرار دهید و با یک فنجان شیشه ای سنگین خرد کنید. این کار را با همه سیب زمینی ها تکرار کنید

  • باقی مانده روغن زیتون را روی تمام سیب زمینی ها بمالید، سپس با سیر، پیاز، جعفری خشک، نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • در فر قرار دهید تا حدود 45 دقیقه تا زمانی که رویه ها ترد شوند بپزند

  • بگذارید کمی خنک شود و با سس ترب سرو کنید

(13 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

آخرین ویرایش: 21 نوامبر 2022