سبزیجات برگ سبز خود را تهیه کنید


بیاموزید که چرا باید سبزیجات سبز برگ را در رژیم غذایی خود بگنجانید و این راهنما را در مورد نکات تغذیه و آشپزی سبزیجات سبز برگ دریافت کنید.

من طرفدار شدید سبزیجات برگ سبز، مانند اسفناج، کلم پیچ و سبزی خردل هستم. این غذاهای گیاهی سرسبز برخی از قدرتمندترین غذاهای طبیعت هستند و دارای تنوع شگفت انگیز و مقدار مواد مغذی ضروری مانند فیبر هستند. ویتامین های A، C و K؛ کلسیم، فولات، منیزیم، آهن و بسیاری موارد دیگر.

کاهوی رومی در حال رشد در کالیفرنیا

اگر از یک رژیم غذایی گیاهی استفاده می کنید، مهمتر است که اینها را در رژیم غذایی خود بگنجانید، زیرا می توانند منابع گیاهی کلسیم و آهن را در اختیار شما قرار دهند. به همین دلیل است که توصیه می‌کنم حداقل یک وعده در روز سبزیجات برگ‌دار داشته باشید.

سوئیس چارد

اگر حیاط خلوت دارید، سعی کنید مقداری سبزی بکارید – آنها یکی از آسان‌ترین سبزیجات برای رشد هستند و به هدیه دادن ادامه می‌دهند. می توانید با برگ برگ، کلم پیچ یا کاهو شروع کنید و فقط آنچه را که روزانه نیاز دارید حذف کنید، و موارد بیشتری ظاهر می شود. عکس بالا سبزی هایی را نشان می دهد که من به تازگی از باغم جمع آوری کرده ام. فراموش نکنید که سبزیجاتی را که در رژیم غذایی شما رایج نیستند نیز مصرف کنید. چیزهایی مانند سبزی چغندر، سبزی تربچه، سبزی هویج و برگ های گل کلم یا کلم بروکلی همگی خوراکی، خوشمزه و سرشار از مواد مغذی هستند.

کلم پیچ

این راهنمای مفید برای سبزی ها را در زیر بررسی کنید و امروز سبز شوید.

کاسه پاور کلم توفو با سس تاهینی

راهنمای سبزیجات برگ سبز

سبزی سبز و برگ دار (1/2 فنجان پخته شده)نکات مهم تغذیه ای*کاربردهای آشپزی
سبزی کولاردویتامین های A، C و K، فولات، فیبربه عنوان یک غذای جانبی تفت دهید یا به سیب زمینی سرخ کرده، غذاهای غلات، سوپ، غذاهای پاستا و مخلفات اضافه کنید. برگ های نرم را در سالاد خرد کنید.
سبزی قاصدکویتامین های A، C و Kبه عنوان غذای جانبی تفت دهید، به سوپ ها، غذاهای پاستا و سرخ کرده اضافه کنید.
کلم سبزویتامین های C و Kبه صورت تازه در سالادها یا سالادها استفاده می شود، به عنوان غذای جانبی طبخ می شود، به سوپ اضافه می شود، در سرخ شده سرخ می شود، از برگ ها برای پوشاندن قیمه استفاده می شود.
کلم پیچویتامین های A، C و K، منگنزبه عنوان غذای جانبی تفت دهید، به سوپ ها، غذاهای ماکارونی و سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید یا به صورت تازه در سالاد استفاده کنید.
اسفناجویتامین های A، B6، C، E و K؛ ریبوفلاوین، فولات، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، منگنزبه عنوان غذای جانبی تفت دهید، به سوپ ها، پاستاها، املت ها و سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید یا به صورت تازه در سالاد استفاده کنید.
چغندر سوئیسیویتامین های A، C و K؛ آهن، منیزیم، پتاسیم، منگنزبه عنوان غذای جانبی تفت دهید، به سوپ ها و سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید، با کیش یا کاسرول مخلوط کنید. از برگ های نرم در سالاد استفاده کنید.
سبزی شلغمویتامین های A، C و K، فولات، منگنز، فیبر، کلسیمبه عنوان غذای جانبی تفت دهید، با برنج و لوبیا سرو کنید، در سوپ ها هم بزنید.
*حاوی حداقل 10٪ DV در هر وعده

این دستور العمل های خوشمزه و سالم مبتنی بر گیاه را با سبزیجات برگدار امتحان کنید:

سالاد پرتقال شارد سوئیسی با وینگرت زیره سبز

ریزوتو کینوا کلم با پسته

لازانیا اسفناج گل کلم

سالاد کلم چینی بادام زمینی

جو دو سر برش استیل با اسفناج، قارچ و توفو