ساندویچ توفو صبحانه کنجد سریراچا


در اینجا یک برداشت سالم از صبحانه BLT آورده شده است: ساندویچ توفو صبحانه کنجد Sriracha. این نسخه گیاهی (وگان) به توفوی پخته شده، سبزی کاهو و گوجه فرنگی متکی است. و توفوی پخته شده دارای طعم تند سریراچا، همراه با طعم آجیلی دانه های کنجد برشته شده است. اگر توفو را از روز قبل درست کنید، می توانید این ساندویچ صبحانه دلپذیر را در چند دقیقه صبح روز بعد (یا در کل هفته) درست کنید.

این یکی از صبحانه های آخر هفته مورد علاقه من است. به لطف قدرت توفو، سرشار از پروتئین و رضایت بخش است. به علاوه افزودن سبزیجات، گوجه‌فرنگی و نان سبوس‌دار واقعاً باعث می‌شود ترکیبی از رنگ‌ها و طعم‌های زیبا برای خوشامدگویی به کام شما ایجاد شود. این صبحانه سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوکمیکال ها است و به مقدار زیادی از مواد مغذی در روز شما کمک می کند. فقط به این فکر کنید که بدون آن ساندویچ معمولی صبحانه آمریکایی که باعث گرفتگی عروق می شود، وقتی در این وعده غذایی خوشمزه می خورید، چقدر وضعیت بهتری خواهید داشت!

این یک نکته است: شما همچنین می توانید این غذای آسان را برای ناهار با یک کاسه سوپ سبزیجات خوشمزه یا برای شام با سالاد یا خورش دلچسب میل کنید. آن را به وعده غذایی جدید خود تبدیل کنید که از گیاه تغذیه می شود. اگر بدون گلوتن هستید، فقط نان بدون گلوتن را جایگزین کنید و آماده هستید. این دستور پخت تنها با 9 ماده اولیه فقط 15 دقیقه طول می کشد.

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد قلب جامد

شرح

بیاموزید که چگونه این ساندویچ توفو صبحانه 15 دقیقه ای سالم و گیاهی وگان را برای صبحانه خوشمزه آخر هفته خود درست کنید.


  • 1 (15 اونس) بسته توفوی سفت اضافی
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا سدیم را کاهش داد
  • 1 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری سس سریراچا (ممکن است بر اساس ترجیح ادویه کم یا زیاد شود)
  • 1 قاشق چایخوری کنجد برشته شده
  • 4 برش های گوجه فرنگی
  • 1/3 فنجان برگ بچه کاهو
  • 4 برش های نان سبوس دار


  1. فر را با دمای 375 فارنهایت گرم کنید.
  2. توفو را آبکش کرده و از وسط و از وسط به صورت ضربدری برش دهید تا 4 تکه مستطیلی ایجاد شود. در یک ظرف کوچک پخت قرار دهید.
  3. سس سویا، سیر، زنجبیل، سس سریراچا و دانه کنجد را با هم مخلوط کنید. توفو را بریزید.
  4. توفو را در طبقه بالای فر قرار دهید و حدود 15 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
  5. در حالی که توفو در حال پخت است، برش های نان را روی یک ورقه پخت کوچک قرار دهید و به مدت 3 تا 5 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شود، تا زمانی که قهوه ای و ترد شود.
  6. برای چیدن ساندویچ ها، یک عدد نان تست را روی ظرف سرو قرار دهید، یک چهارم برگ های کاهو، 1 تکه توفوی پخته شده را روی آن قرار دهید و روی آن 1 ورقه گوجه فرنگی بچینید. برای تهیه 4 ساندویچ صورت باز این کار را تکرار کنید.
  7. بلافاصله سرو کنید. 4 وعده (هر وعده 1 ساندویچ روباز) درست می کند.

یادداشت

توفو را یک روز قبل بپزید و تا صبح روز بعد در یخچال بگذارید تا این دستور پخت در چند دقیقه درست شود. به سادگی تکه های نان را در توستر بریزید و توفو را گرم یا سرد همراه با گوجه فرنگی و برگ کاهو در ساندویچ صبحانه سرو کنید.

با استفاده از سس سویا بدون گلوتن و نان بدون گلوتن این دستور غذا را بدون گلوتن درست کنید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • دسته بندی: ورودی
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 سروینگ
  • کالری: 173
  • قند: 2 گرم
  • سدیم: 283 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • کربوهیدرات ها: 13 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 11 گرم

کلید واژه ها: صبحانه، ساندویچ صبحانه، دستور توفو، بهترین ساندویچ صبحانه

برای سایر دستور العمل های توفو، برخی از موارد مورد علاقه من را بررسی کنید:

تاکو قارچ توفو
توفو زردچوبه مخلوط با سبزی
جو دو سر برش استیل با اسفناج، قارچ و توفو
کاسه پاور کلم توفو با سس تاهینی
مارچوبه شوید توفو کیش
توفو کنجد تند کبابی

برای یادگیری نحوه فشار دادن توفو، به وبلاگ من در The Plant-Powered Dietitian مراجعه کنید.

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.