رژیم مدیترانه ای برای پیشگیری از حمله قلبی بهتر از رژیم کم چرب است


به اشتراک گذاری یافته های یک مطالعه اخیر که نشان می دهد رژیم غذایی مدیترانه ای در پیشگیری از حمله قلبی موثرتر از رژیم کم چرب است.

بیماری های قلبی و رژیم غذایی مدیترانه ای



بر اساس گزارش انجمن قلب آمریکا، بیماری قلبی همچنان علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است. با این حال، 80 درصد از حوادث قلبی عروقی (حمله قلبی، سکته مغزی و غیره) با اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی قابل پیشگیری است.

بیشتر بخوانید در مورد رژیم غذایی مدیترانه ای و بیماری قلبی.



رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند در کاهش خطر بیماری قلبی مفید باشد، زیرا سبک زندگی بر مصرف مقدار زیادی سبزیجات، غلات کامل، آجیل، دانه ها، روغن زیتون و کاهش چربی اشباع شده و قندهای اضافی تمرکز دارد.

رژیم مدیترانه ای در مقابل رژیم کم چرب

نکات پیشگیری از قلب با رژیم مدیترانه ای

مطالعه اخیر منتشر شده در لانست یافته های یک کارآزمایی طولانی مدت در اسپانیا را گزارش کرد. این مطالعه اثرات رژیم مدیترانه ای در مقابل رژیم کم چرب را بر توانایی آنها در پیشگیری از حوادث قلبی عروقی ثانویه دنبال کرد.



به شرکت کنندگان یک رژیم غذایی مدیترانه ای یا کم چرب اختصاص داده شد. شرکت کنندگان سپس هفت سال بعد مورد پیگیری قرار گرفتند. شرکت کنندگان بین 20 تا 75 سال سن داشتند و همگی از قبل بیماری قلبی عروقی داشتند.

یافته ها

یافته ها نشان می دهد که گروهی که به رژیم غذایی مدیترانه ای اختصاص داده شده بودند در کاهش خطر بیماری قلبی و سکته در مقایسه با پیشگیری از رژیم غذایی کم چرب موفق تر بودند. این مطالعه گزارش می دهد که پیروان رژیم غذایی مدیترانه ای 26 درصد کمتر احتمال دارد که مشکلات قلبی اصلی را تجربه کنند. مصرف داروهایی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند 33 درصد کمتر در معرض خطر بودند.

نتیجه گیری

محققان به این نتیجه رسیدند که این مطالعه از استفاده از رژیم غذایی مدیترانه ای در پیشگیری ثانویه از بیماری قلبی و سکته حمایت می کند.

چگونه رژیم غذایی مدیترانه ای خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد

در میان بسیاری از مزایای سلامتی دیگر، رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته کمک کند.

ایجاد تغییرات کوچک مانند موارد زیر می تواند به پیشگیری از حمله قلبی کمک کند –

  • مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه
  • غلات کامل سرشار از فیبر
  • ماهی / غذاهای دریایی دو بار در هفته
  • روغن زیتون به جای کره
  • آجیل، دانه ها و حبوبات
  • کاهش سدیم به کمتر از 1500 میلی گرم در روز
  • کاهش غذاهای فرآوری شده، قندهای اضافه شده، چربی های اشباع شده و چربی های ترانس
  • کاهش مصرف گوشت قرمز

(4 بار بازدید شده، امروز 4 بازدید)

آخرین اصلاح: 10 مه 2022