رژیم غذایی مدیترانه ای مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و همه علل را کاهش می دهد


سالاد کاپرز: پنیر موزارلا، گوجه فرنگی، ریحان، روغن زیتون فوق بکر

افراد مبتلا به دیابت بیش از حد متوسط ​​در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته هستند. بنابراین خوب است در مورد عادات غذایی که باعث افزایش طول عمر می شوند، بدانید.

مقاله

چکیده

زمینه

بررسی انواع روش‌های کیفیت رژیم غذایی، بهترین استفاده از شاخص‌های کیفیت رژیم غذایی را برای ارزیابی همه علل و CVD نشان می‌دهد. [cardiovascular disease] مرگ و میر

هدف، واقعگرایانه

برای بررسی ارتباط بین سه شاخص کیفیت رژیم غذایی (شاخص راهنمای رژیم غذایی استرالیا، DGI؛ شاخص التهابی رژیم غذایی، DII؛ مداخله مدیترانه-DASH برای تاخیر عصبی، MIND) و خطر مرگ و میر ناشی از همه علل، مرگ و میر CVD و حوادث غیر کشنده CVD. تا 19 سال بعد.طراحی

داده‌های 10009 بزرگسال (51.8 سال؛ 52 درصد زن) از مطالعه دیابت، چاقی و سبک زندگی استرالیا استفاده شد. برای محاسبه DGI، DII و MIND در ابتدا از پرسشنامه بسامد غذا استفاده شد. مدل‌های خطر متناسب کاکس برای تخمین نسبت خطر (HR) و 95% فاصله اطمینان (CI) مرگ و میر ناشی از همه علل، مرگ و میر CVD و رویدادهای غیر کشنده CVD (سکته مغزی، انفارکتوس میوکارد) با توجه به افزایش 1 SD در کیفیت رژیم غذایی، تنظیم شده برای سن، استفاده شد. جنسیت، تحصیلات، سیگار کشیدن، فعالیت بدنی، دریافت انرژی، سابقه سکته مغزی یا حمله قلبی، و وضعیت دیابت و فشار خون بالا. نتایج

مرگ‌های ناشی از همه علل (1955=n) و CVD (520=n) و حوادث CVD غیرکشنده (264=n) به ترتیب در طول میانگین پیگیری‌های 17.7، 17.4 و 9.6 سال شناسایی شدند. برای مرگ و میر همه علل، HR مرتبط با DGI، DII و MIND بالاتر به ترتیب 0.94 (95% فاصله اطمینان: 0.89، 0.99)، 1.08 (95% فاصله اطمینان: 1.02، 1.15) و 0.93 (95% فاصله اطمینان: 0.89، 09) بود. . برای مرگ و میر CVD، HR مرتبط با DGI، DII و MIND بالاتر به ترتیب 0.93 (95% CI: 0.85، 0.99)، 1.10 (95% CI: 1.00، 1.24) و 0.90 (95% CI: 0.82، 0.9) بود. شواهد محدودی از ارتباط بین کیفیت رژیم غذایی و حوادث غیر کشنده CVD وجود دارد. نتیجه‌گیری

رژیم غذایی با کیفیت بهتر خطر مرگ و میر ناشی از همه علل و CVD را در بزرگسالان استرالیایی پیش بینی می کند، در حالی که رژیم غذایی التهابی تر خطر مرگ و میر بالاتری را پیش بینی می کند. این یافته‌ها کاربرد پیروی از دستورالعمل‌های رژیم غذایی استرالیا، رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رژیم غذایی کم التهاب را برای کاهش خطر مرگ و میر ناشی از همه علل و CVD برجسته می‌کند.


استیو پارکر، MD

جلد اول کتاب Conquer Diabetes and Prediabetes