راهکارهای تغذیه ای برای پیری سالم


فرصت هایی برای تغذیه سالم

در قرن گذشته ، زندگی بشر دستخوش تغییرات چشمگیری شده است. در اوایل 20ث میانگین امید به زندگی در هنگام تولد برای زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال است. در سال 2021 ، میانگین امید به زندگی حدود 77 سال است (1)به انتظار می رود این روند افزایش امید به زندگی به طور متوسط ​​تا 85 سال تا سال 2125 افزایش یابد. لازم به ذکر است که این تغییر عمدتاً به دلیل کاهش نرخ های اولیه بیماری و نه افزایش حداکثر امید به زندگی است. زندگی در نتیجه ، بسیاری از افراد بیشتر در دوره ای زندگی می کنند که می توانند به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی شوند. امروزه 13 درصد از جمعیت ایالات متحده بالای 65 سال سن دارند ، در حالی که در سال 1900 4 درصد بود. (2)به بنابراین بحث در مورد تأثیرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم به منظور ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که به نفع سالمندان است ، مهم است.

تغذیه خوب بدون توجه به سن افراد ضروری است ، زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغذیه مناسب می تواند در افراد مسن به دلیل تغییر در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا کند. عدم تعادل انرژی می تواند توسط عوامل متعددی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری ایجاد شود. (3)، تغییر در غلظت قند خون (4)، اختلالات در تولید هورمون (5)، تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان همچنین شاهد کاهش میزان مصرف انرژی در زمان استراحت بدن هستند.(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره غذای مصرفی(10)به روی هم رفته ، این تغییرات متابولیکی که با افزایش سن اتفاق می افتد ، نیازمند استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری است تا به افراد مسن کمک کند تا با افزایش سن سالم بمانند.

استراتژی های تغذیه ای که به افراد مسن کمک می کند تا با افزایش سن سالم بمانند

  • شامل گروهی از غذاها که مواد مغذی بدون کالری اضافی را تامین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (در انواع و رنگهای مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی کم چرب یا کم چرب غنی از ویتامین D و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، آجیل) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به زندگی سالم تری منجر می شود. به
  • غذاهای پر کالری و کم مواد مغذی (مانند غذاهای پر کالری اما کم مواد مغذی مانند چیپس ، دسر ، محصولات پخته شده ، نوشابه و الکل) را به حداقل برسانید.
  • چربی های اشباع و ترانس (مانند محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای اطمینان از هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. افزایش سن و برخی داروها می توانند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارند. افراد مسن باید دو تا سه لیتر مایعات در روز به شکل آب (در حالت ایده آل) ، چای های گیاهی ، آب گوشت یا غذاهای حاوی مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • بر اساس دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر زمین خوردن ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، ایجاد فشار خون بالا ، برخی سرطان ها و دیابت ، اثرات مفید بر پیری سالم را افزایش دهید.(11)به

نویسندگان: Rohit Ramados ، MS؛ Stella L. Volpe ، PhD ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

منابع

  1. NVSS – امید به زندگی (2021 ، 10 مارس).
  2. نمایه سال 2017 آمریکایی های قدیمی تر progressingstates.org.
  3. شواهدی از پیری بی اشتهایی: انتقال دستگاه گوارش و گرسنگی در بزرگسالان سالم در مقابل جوانان | مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیمی ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، FJ، Rosenbaum، M.، & Hirsch، J. (1996). تغذیه انسان: شواهد مبنای فیزیولوژیکی با استفاده از الگوی اصلاح شده علوم اعصاب و بررسیهای رفتاری ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). عملکرد هورمون ها در دوران پیری: تغییرات و مکانیسم ها. مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. Mt، F.، & Kj، S. (1985). توصیف الگوهای مصرف با استفاده از روشهای فراوانی: غذاهای اساسی و انواع غذاها در رژیم غذایی افراد مسن آمریکایی. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM، and de Castro، ES (1989). الگوهای خودجوش تغذیه انسان: تأثیر حضور افراد دیگر مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG ، & Young ، JB (1990). تاثیر سن بر ترکیب بدن و میزان متابولیسم در حالت استراحت مجله آمریکایی فیزیولوژی -غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233 – E238.
  10. اثر حرارتی تغذیه در رابطه با تعادل انرژی در مردان مسن – خلاصه – سالنامه تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد. 27 ، شماره 1 – ناشران کارگر.
  11. گزارش علمی health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید