در برونئی دارالسلام، کارشناس محیط زیست در گفت و گو با خبرنگار سرویس اجتماعی شبکه خبری تهران وی با تاکید بر اینکه باید دانش پژوهان و پژوهشگران این حوزه را به سمت تحولی اساسی در محیط زیست سوق دهیم، گفت: سال هاست که محیط زیست مورد توجه جدی مسئولان نبوده و حتی در دولت قبل نیز با توجه به حوزه محیط زیست چندان مورد توجه نبوده است. . ارزش. “
بیشتر بخوانید:
ورود «فناوری» و «دانشمحور» به عرصه کشاورزی مهمتر از شام است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به خشکسالی و شرایط بیابانی افزود: سال 1401 به درستی «تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی» نامگذاری شد و باید حوزه دانش بنیان به جامع برای مقابله اعمال شود. خشکسالی.
این کارشناس محیط زیست گفت: متاسفانه منابع آبی کشور در سال های اخیر به هدر رفته است و مسئولان باید فکری برای این مشکل کنند چرا که کشاورزان با مشکلات عدیده ای مواجه هستند و بدون آب فعالیت این مجموعه مختل می شود.
وی افزود: دانشسازی محیطزیست بهویژه در حوزه کشاورزی میتواند تا حد زیادی از هدررفت آب جلوگیری کند و استفاده از فناوریهای نوین در عرصه تولید نه تنها کار کشاورزان را آسانتر میکند، بلکه به مردم و مسئولان کمک میکند. برهیا کیا گفت: در امنیت غذایی.
وی خاطرنشان کرد: ایده پردازی مبتنی بر دانش و علم روز یکی از موضوعاتی است که جوانان منطقه بارها نشان داده اند و در اوج تحریم دشمنان قسم خورده ایران اسلامی، دانشمندان ایرانی به کمک مردم آمدند. و مسئولان با ایده و تولید فناوری های جدید.»
کارشناس حوزه محیط زیست گفت: بنابراین با استفاده از فناوری های نوین برای استفاده از این دانش در حوزه کشاورزی هم می توان دشمن را شکست داد و هم پیشرفت کشور را تضمین کرد.
آینده کشاورزی و محیط زیست ایران را چگونه ارزیابی می کنید؟ وی گفت: محیط زیست شفاهی به نقطه ایده آل نمی رسد، بلکه مسئولان باید به وعده های خود عمل کنند تا محیط زیست و کشاورزی به نقطه ایده آل برسد.
انتهای پیام/*