تولید جهانی انگور به ۲۵.۶۲ میلیون تن رسید| کشاورزی دقیق چگونه بهره وری را در تاکستانها افزایش می دهد؟



بازار گروه کشاورزی: انگور بزرگ ترین میوه تجاری در جهان و همچنین یکی از محبوب ترین محصولات برای تولید باغبانی است که به دو صورت تازه و خشک شده (کشمش) می شود. با این وجود با توجه به بالا رفت قیمت میوه ها و از سوی دیگر به دلیل رونق نداشتن شرایط طبیعی کشمش در سالی که گذشت، آزمایشات پیش بینی می کنند در سال جاری، این محصول را تازه مصرف می کند.

در سال زراعی ۲۰۲۲-۲۰۲۱ جهانی به حدود ۲۵.۶۲ میلیون تن رسید که این در شرایطی است که این میزان در سال زراعی قبل ۲۴.۵۴ میلیون تن بوده است.

چین، ایتالیا و اسپانیا؛ ۳کشور برتر در تولید انگور
آمارهای منتشر شده جهانی نشان می دهد: میزان تولید انگور در سطح جهانی رو به رشد است که در سال زراعی ۲۰۲۱-۲۰۲۲ تولید جهانی انگور به حدود ۲۵.۶۲ میلیون تن رسید که این میزان در شرایطی است که این میزان در سال است. زراعی قبل ۲۴.۵۴ میلیون تن بوده است.

از سوی دیگر داده های آماری منتشر شده در سال زراعی ۲۰۱۹-۲۰۱۸ تولید جهانی روند کاهشی داشته است، اما پس از آن هم روندی افزایش یافته است.

از سوی دیگر در تولید کنندگان عمده انگور، آمارهای سازمان فائو نشان می دهد در سال زراعی ۲۰-۲۰۲۱ چین با تولید حدود ۱۴میلیون تن در جایگاه نخست قرار دارد.

همچنین ایتالیا با تولید ۸میلیون و ۲۰۰ هزار تن در جایگاه دوم و اسپانیا با ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تن در جایگاه دوم و سوم قرار دارد.

فائو: در سال زراعی ۲۰۲۰-۲۰۲۱ ایران یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تولید کرده و یازدهمین تولیدکننده در جهان می شود.

ایران با تولید یک میلیون و ۹۹۰ هزار تن در جایگاه یازدهم تولیدکنندگان برتر انگور قرار دارد
بر اساس آمار فائو، در مدت نامبرده فرانسه با تولید حدود 5 میلیون و 900 هزار تن، ایالات متحده آمریکا با حدود 5 میلیون و 400 هزار تن، ترکیه با 4 میلیون و 200 هزار تن، ترکیه با 4 میلیون و 200 هزار تن، هند با 3 میلیون و ۱۲۰ هزار تن، شیلی با ۲ میلیون و ۷۷۰، آرژانتین با ۲میلیون و ۵۰ هزار تن و آفریقای جنوبی با تولید ۲میلیون تن» انگور در جایگاه چهارم تا دهم دنیا قرار دارد.

فائو همچنین می گوید: در مدت نامبرده کشور ایرانی نیز با رقم زدن تولیدی به میزان یک میلیون و ۹۹۰ هزار تن در جایگاه یازدهم دنیا قرار دارد. همچنین «ازبکستان، مصر، استرالیا و برزیل» نیز در رتبه های بعدی قرار دارد.

استفاده از فناوری کشاورزی دقیق برای افزایش بازدهی در تاکستان ها
بر اساس این گزارش، پرورش دهندگان انگور به طور مداوم راه هایی را برای دریافت محصول و سود خود در سراسر جهان جستجو می کنند. به این ترتیب در سطح جهانی به خصوصی در پیشرفته، استفاده از فناوری های اطلاعاتی جدید برای افزایش بازده کلی باغات انگور بسیار مهم می شود. به طوری که روش کشت دقیق (PV) به کاربرد فناوری‌های اطلاعات جدید و تولید نوظهور در تولید انگور برای بهبود کارایی تولید، به حداکثر رساندن کیفیت، به حداقل رساندن ردپای محیطی تولید و به حداقل رساندن خطر مرتبط با تولید تولید کننده اشاره دارد. . در واقع پردازشگر دقیق به فناوری های جدید و در حال ظهور مانند سیستم های موقعیت یابی جهانی(GPS)، سنسورهای هواشناسی و سایر حسگرهای محیطی، سنجش از دور ماهواره ای و هوابُرد و سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای ارزیابی و پاسخ به محصول ارائه می کند.

به گفته‌ها، با کمک فناوری‌های دقیق کشت انگور کشاورز می‌توان آن‌ها را کنترل کرد که مانند حاصل از خاک، هنجار مصرف کود، بیماری، آب، علف‌های هرز، برداشت و مدیریت زیست محیطی را با سیستم‌های دقیق کشت انگور در تاکستان کنترل کند. بنابراین معتقدند برای کاهش نهاده‌هایی مانند کود، آب، سموم دفع آفات و افزایش عملکرد و کیفیت حبه‌های انگور، کشاورزان باید فناوری‌های دقیق را در تاکستان تولید کنند. به عبارت دیگر فناوری‌های دقیق کشت انگور می‌برد تنوع مکانی و زمانی تاکستان‌ها و سلامت انگور را به تصویر بکشند. به این معنا که به دست‌های ارائه شده با وضوح بالا در راه‌حل‌هایی ادغام می‌شوند که می‌توانند به تولیدکنندگان کمک کنند تا تصمیمات آگاهانه اتخاذ و کارایی مدیریت بهبود بخشد و در عین حال پایداری زیست محیطی و اقتصادی را حفظ کنند.

با به کارگیری فناوری کشاورزی دقیق بالغ بر 30 درصد افزایش بهره وری و کاهش هزینه ای برای کشاورزان ایجاد می شود زیرا دیگر لازم نیست مانند زمین سابق حجم زیادی کود به کشاورزی خود بدهند.

با کمک کشاورزی دقیق راندمان در مزارع و باغات بیش از ۳۰ درصد بالا می رود
مصطفی حاجی تراب یکی از فعالان بخش کشاورزی دقیق در این خصوص به خبرنگار بازار می گوید: در بحث فناوری ها بالاترین سطح دانش بشری الان به سیستم های هوای زمین مربوط می شود و ما به این نقطه رسیده ایم که بتوانیم از اطلاعاتی که ماهواره ها هر 3 روز یکبار دارند. از روی سطح زمین می‌توانیم استفاده کنیم و به وسیله تحلیل این اطلاعات در حوزه کشاورزی جمع‌آوری کشاورزان راهنمایی دقیق و کالیبره بدهیم که کشاورز بداند امروز کجای زمین کشاورزی چه عملیاتی باید انجام دهد و چگونه بدهد.

وی در خصوص تأثیر این فناوری بر کاهش استفاده و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی نیز می گوید: آنچه را که ما انجام داده ایم و بر اساس ساختاری که با ما کار می کنیم و خدمات ما را انجام می دهیم، نسبت به سال های قبلی که انجام می دهیم. کارهای خودشان را مدیریت می کردند بر ۳۰ درصد افزایش راندمان و کاهش هزینه برایشان ایجاد شده است. چون دیگر لازم نیست مثل سابق حجم زیادی کود به زمین های کشاورزی خود بدهند.

حاجی تراب می افزاید: از سوی دیگر نیازی نیست کودهای بی مورد و بدون کاربرد را به زمین بدهند و به منطقه کشاورزی کشاورزی را تخریب کنند. در حقیقت با استفاده از تکنولوژی مورد استفاده، ما الان کد مناسب در محل مناسب و به مقدار مناسب را باید توصیه کنیم.