بیماران مبتلا به نقرس باید مراقب مصرف مارچوبه باشند – دکتر رویا هادیمیان


بیماران مبتلا به نقرس ، مراقب مصرف آنها باشید مارچوبه بودن

مصرف برخی غذاها و گیاهان می تواند سطح اسید اوریک خون را افزایش داده و باعث نقرس شود. کریستینا عصر ، متخصص تغذیه در آلمان ، می گوید مارچوبه می تواند به بیماران نقرس آسیب برساند. زیرا حاوی پورین است.

به گزارش وب سایت العین ، بر اساس این گزارش ، بدن انسان ماده “پورین” را به اسید اوریک تجزیه می کند که باعث ایجاد مشکلاتی مانند درد مفاصل در بیماران مبتلا به نقرس می شود.

متخصص تغذیه آلمانی می گوید: “این بدان معنا نیست که بیماران مبتلا به نقرس باید مارچوبه را به طور کامل کنار بگذارند.” زیرا بهتر است بیش از 200 گرم مصرف نکنید.

مارچوبه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آب دارای خواص کم کالری است. مارچوبه همچنین سرشار از فیبر غذایی است که به شما کمک می کند تا مدت طولانی احساس سیری کنید و بنابراین برای کاهش وزن و لذت بردن از تناسب اندام مفید است.

علاوه بر این ، مارچوبه گنجینه ای از مواد معدنی و ویتامین ها است. مارچوبه سرشار از ویتامین های B ، C و E ، کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، آهن و فسفر است.

برای استفاده از رژیم غذایی آنلاین دکتر روی هادیمیان ، روی پیوند زیر کلیک کنید:

برنامه غذایی دریافت کنید

دیدگاهتان را بنویسید